گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

*****

گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

*****

رشته مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی برای
اولین بار در کشور در دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
گرگان در سال 1387 راه اندازی شد. در سال 1390 مقطع کارشناسی ارشد و در سال 1391 نیز
مقطع دکتری این گرایش راه­ اندازی گردید. هم اکنون حدود 120 دانشجو در مقطع
کارشناسی، 15 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 15 دانشجو نیز در مقطع دکتری در این
گروه مشغول به تحصیل می­ باشند.
مهندسی
مواد و طراحی صنایع غذایی به مجموعه ­ای از علوم و فنون اطلاق می­ شود که خصوصیات
فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی مواد اولیه صنایع غذایی اعم از گیاهی، دامی و دریایی
را از لحاظ تبدیل و نگهداری مورد بررسی قرار می­ دهد تا با تعیین خصوصیات مهندسی
مواد غذایی از این خصوصیات در طراحی دستگاه­ ها و خطوط تولید صنایع غذایی استفاده گردد.
هدف از این رشته، تربیت کارشناسان و متخصصینی است که با تکیه بر معلومات و اندوخته­ های
علمی خود بتوانند طراحی واحدهای صنایع غذایی را به عهده گرفته و در برنامه­ ریزی و
ایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی و همچنین در امور آموزشی و تحقیقاتی این رشته کارآمد
باشند. دانش ­آموختگان این رشته تحصیلی قادرند به عنوان مسئول کنترل کیفی و مسئول
فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و یا واحدهای طراحی ماشین آلات و کارخانجات صنایع
غذایی انجام وظیفه نمایند.

*****

«اعضای هیأت علمی»

DSC06254

kashaninejad

حبیب
الله میرزایی

دانشیار- دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

زمینه تخصصی: مهندسی مواد غذایی

مهدی
کاشانی نژاد

استاد- دانشگاه فردوسی مشهد

زمینه تخصصی: خواص فیزیکی و رئولوژی مواد غذایی

DSC06251

1

سید
مهدی جعفری

دانشیاردانشگاه کوئینزلند
استرالیا

زمینه تخصصی: نانوفناوری در صنایع غذایی

امان
محمد ضیایی فر

دانشیار- دانشگاه اگروپاریس تک فرانسه

زمینه تخصصی: مهندسی فرآیند مواد غذایی

*****

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
text-align:justify;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;
mso-bidi-font-family:”B Lotus”;
mso-font-kerning:18.0pt;}

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
text-align:justify;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;
mso-bidi-font-family:”B Lotus”;
mso-font-kerning:18.0pt;}

«دانشجویان»

نام رشته

مقطع

سال شروع پذیرش

مهندسی
مواد وطراحی صنایع غذایی

کارشناسی

1387

مهندسی مواد وطراحی صنایع غذایی

کارشناسی ارشد

1390

مهندسی مواد وطراحی صنایع غذایی

دکتری

1391

*****

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
text-align:justify;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;
mso-bidi-font-family:”B Lotus”;
mso-font-kerning:18.0pt;}