دانشکده صنایع غذایی

*****

دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با راه اندازی رشته علوم و صنایع غذایی (مقطع کارشناسی) در سال 1375 رسماً فعالیت خود را با پذیرش 25 دانشجو آغاز کرد. همچنین موافقت قطعی راه اندازی اولین رشته "مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی" در مقطع کارشناسی را در سال 1387 از شورای گسترش آموزش عالی اخذ نمود. پس از گذشت بیش از 20 سال فعالیت، این دانشکده در حال حاضر دارای 13 عضو هیات علمی تمام وقت (2 استاد، 7 دانشیار و 4 استادیار) است. این دانشکده هم اکنون در گرایش تبدیل مواد غذایی (دوره کارشناسی)، گرایش­های مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی (مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی) دانشجو پذیرفته و مشغول فعالیت­ های آموزشی و پژوهشی می ­باشد. علاوه بر این، دانشکده صنایع غذایی دارای آزمایشگاه­ های تخصصی فعال از جمله آزمایشگاه مهندسی مواد غذایی، فناوری­ مواد غذایی، شیمی و تجزیه مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی و  آزمایشگاه آموزشی مي­ باشد و واحد پايلوت پلنت این مجموعه نیز در سال 1395 كلنگ ­زني شده است. همچنين مجله علمی پژوهشی این دانشکده تحت عنوان "فرآوری و نگهداری مواد غذایی" از سال 1388 اقدام به انتشار مقالات در زمینه علوم و صنایع غذایی نموده است.

*****




3705 :تعداد دفعات بازید


ارتباط مستقیم با ریاست

contact2_us

صنایع غذایی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
طراحی سایت گروه فناوران شبکه و اطلاعات بیتکو