دانشکده صنایع غذایی

*****

گروه علوم و صنایع غذایی

*****

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در سطوح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در سه گرایش فناوری، شیمی و زیست فناوری مواد غذایی، دانشجو پذیرش می­ نماید. علوم و صنایع غذایی در گذشته با نام مهندسی کشاورزی- صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاه های کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به این عنوان تغییر نام داده است. کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روش های نگه داری، فرآوری، بسته بندی و... زیر مجموعه این رشته می باشند.
هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را به عهده گیرند. نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولت مردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است. در این راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگهداری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و ...، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و کمک غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و ...، همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت این رشته تحصیلی را نشان می دهند.

*****

«اعضای هیأت علمی»

«گرایش فناوری مواد غذایی»

DSC06246

DSC06260

mkashiri

یحیی مقصودلو

استاد- دانشگاه پوسا هندوستان

زمینه تخصصی: بسته­ بندی و نگهداری مواد غذایی

مهران اعلمی

دانشیار- دانشگاه CFTRI هندوستان

زمینه تخصصی: شیمی و فناوری غلات

محبوبه کشیری

استادیار- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

زمینه تخصصی: فیلم­ ها و پوشش­ های خوراکی

«گرایش زیست فناوری مواد غذایی»

395a77edwqd

asadeghi

Untitled

مرتضی خمیری

دانشیار-دانشگاه فردوسی مشهد

زمینه تخصصی: میکروبیولوژی و تکنولوژی فرآوره ­های لبنی

علیرضا صادقی

استادیار-دانشگاه فردوسی مشهد

زمینه تخصصی: بوم ­شناسی میکروبی و خصوصیات میکروارگانیسم ­ها

علی مؤیدی

استادیار-دانشگاه تهران

زمینه تخصصی: تخمیر و ترکیبات فراسودمند

«گرایش شیمی مواد غذایی»

DSC06265

DSC06268


Hoda_Shahiri_TabarestaniQSQ

علیرضا صادقی ماهونک

دانشیار- دانشگاه CFTRI هندوستان

زمینه تخصصی: شیمی کربوهیدرات­ ها

محمد قربانی

دانشیار- دانشگاه لیدز انگلستان

زمینه تخصصی: شیمی پروتئین­ ها، باقیمانده آلاینده­ ها

هدی شهیری طبرستانی

استادیار- دانشگاه فردوسی مشهد

زمینه تخصصی:

*****

5996 :تعداد دفعات بازید


ارتباط مستقیم با ریاست

contact2_us

صنایع غذایی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
طراحی سایت گروه فناوران شبکه و اطلاعات بیتکو