دانشکده صنایع غذایی

 گروه علوم و صنایع غذایی
 
پس از حدود 15 سال فعالیت این گروه در حال حاضر دارای7عضو هیات علمی تمام وقت یک استاد، 4دانشیار و 1 استادیار) و تعدادی بورسیه شاغل به تحصیل در مقطع دکترا می‌باشد، دارای 4 آزمایشگاه فعال از جمله آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی، شيمي مواد غذايي، تجزيه مواد غذايي و فرآوري مي باشد همچنين سايت پايلوت پلنت را در سال 89 كلنگ زني نموده و یک مجله علمی پژوهشی الکترونیکی تحت عنوانً فرآوری و نگهداری مواد غذایی ًرا از 1389 به چاپ رسانده است.

 


 

 

اعضای هیات علمی
        نام و نام خانوادگی       
             مرتبه علمی             
          پست الکترونیک          

یحیی مقصودلو

استاد

y.maghsoudlou@gau.ac.ir

محمد قربانی

دانشیار

m.ghorbani@gau.ac.ir

مرتضی خمیری

دانشیار

 khomeiri@gau.ac.ir

علیرضا صادقی ماهونک

دانشیار

sadeghiaz@gau.ac.ir

مهران اعلمی

دانشیار

mehranalami@gau.ac.ir

علیرضا صادقی

استادیار

sadeghi@gau.ac.ir

محبوبه کشیری

استادیار

kashiri@gau.ac.ir

 
 

 'گرایش ها

 

 رشته گرایش  مقطع   
 علوم و صنایع غذایی  تبدیل مواد غذایی کارشناسی   
علوم و صنایع غذایی  تکنولوژی مواد غذایی  کارشناسی ارشد   
علوم و صنایع غذایی  شیمی مواد غذایی  کارشناسی ارشد   
 علوم و صنایع غذایی  میکروبیولوژی مواد غذایی کارشناسی ارشد   
علوم و صنایع غذایی  فناوری مواد غذایی  دکتری   
علوم و صنایع غذایی   علوم مواد غذایی  دکتری  
 علوم و صنایع غذایی زیست فناوری مواد غذایی  دکتری   

5118 :تعداد دفعات بازید


انتخاب زبان

زبان دلخواه:

سخن روز

خدايا به تو پناه ميبرم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.

امام سجاد (ع)

جستجو




ورود به سایت




صفحه اصلی
تماس با ما
RSS

صنایع غذایی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
طراحی سایت گروه فناوران شبکه و اطلاعات بیتکو