دانشکده صنایع غذایی

*****

گروه مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

*****

رشته مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی برای اولین بار در کشور در دانشکده صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال 1387 راه اندازی شد. در سال 1390 مقطع کارشناسی ارشد و در سال 1391 نیز مقطع دکتری این گرایش راه­ اندازی گردید. هم اکنون حدود 120 دانشجو در مقطع کارشناسی، 15 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 15 دانشجو نیز در مقطع دکتری در این گروه مشغول به تحصیل می­ باشند. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی به مجموعه ­ای از علوم و فنون اطلاق می­ شود که خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی مواد اولیه صنایع غذایی اعم از گیاهی، دامی و دریایی را از لحاظ تبدیل و نگهداری مورد بررسی قرار می­ دهد تا با تعیین خصوصیات مهندسی مواد غذایی از این خصوصیات در طراحی دستگاه­ ها و خطوط تولید صنایع غذایی استفاده گردد. هدف از این رشته، تربیت کارشناسان و متخصصینی است که با تکیه بر معلومات و اندوخته­ های علمی خود بتوانند طراحی واحدهای صنایع غذایی را به عهده گرفته و در برنامه­ ریزی و ایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذایی و همچنین در امور آموزشی و تحقیقاتی این رشته کارآمد باشند. دانش ­آموختگان این رشته تحصیلی قادرند به عنوان مسئول کنترل کیفی و مسئول فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی و یا واحدهای طراحی ماشین آلات و کارخانجات صنایع غذایی انجام وظیفه نمایند.

*****

«اعضای هیأت علمی»

DSC06254

kashaninejad

حبیب الله میرزایی

دانشیار- دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

زمینه تخصصی: مهندسی مواد غذایی

مهدی کاشانی نژاد

استاد- دانشگاه فردوسی مشهد

زمینه تخصصی: خواص فیزیکی و رئولوژی مواد غذایی

DSC06251

1

سید مهدی جعفری

دانشیار-دانشگاه کوئینزلند استرالیا

زمینه تخصصی: نانوفناوری در صنایع غذایی

امان محمد ضیایی فر

دانشیار- دانشگاه اگروپاریس تک فرانسه

زمینه تخصصی: مهندسی فرآیند مواد غذایی

*****

«دانشجویان»

نام رشته

مقطع

سال شروع پذیرش

مهندسی مواد وطراحی صنایع غذایی

کارشناسی

1387

مهندسی مواد وطراحی صنایع غذایی

کارشناسی ارشد

1390

مهندسی مواد وطراحی صنایع غذایی

دکتری

1391

*****

8630 :تعداد دفعات بازید


ارتباط مستقیم با ریاست

contact2_us

صنایع غذایی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
طراحی سایت گروه فناوران شبکه و اطلاعات بیتکو