دانشکده صنایع غذایی

علوم و صنایع غذایی

1- بهینه سازی تولید و روش های ارتقاء کیفیت نان

2- استفاده از فرآورده های جنبی و ضایعات کارخانه های غذایی جهت تولید محصولات غذایی و غیر غذایی با ارزش افزوده بالاتر

3- باقیمانده آلاینده ها در مواد غذایی و آب، راه های کنترل، کاهش و بررسی اثرات فرآیند بر میزان آنها

4- تولید محصولات جدید، فراسودمند، فرآورده های غنی شده و محصولات برای مصرف کنندگان خاص نظیر افراد دیابتی

5- ارتقاء کیفیت محصولات غذایی با کنترل، تعدیل و بهینه سازی روش های فرآوری

6- استخراج و استفاده از ترکیبات طبیعی به عنوان جایگزین افزودنی های سنتزی در مواد غذایی

7- توسعه کاربرد پوشش های خوراکی وزیست تخریب پذیر در مواد غذایی

8- مطالعه عمر ماندگاری و کیفیت میکروبی فرآورده های غذایی خام و فرآیند شده

9- توسعه و برندسازی محصولات حلال

مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

1- طراحی، شبیه سازی و ساخت دستگاه های نیمه صنعتی در صنایع غذایی نظیر انواع خشک کن ها

2- بهینه سازی فرآیندهای استخراج ترکیبات مفید و موثر از انواع محصولات غذایی

3- بهینه سازی فرمولاسیون های استخراجی و تولید محصولات ریزپوشانی شده جهت جایگزینی ترکیبات سنتزی

4- مدل سازی و بهینه سازی فرآیندهای صنایع غذایی

242 :تعداد دفعات بازید


ارتباط مستقیم با ریاست

contact2_us

صنایع غذایی | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
طراحی سایت گروه فناوران شبکه و اطلاعات بیتکو